Spavaće sobe

Spavaće sobe po mjeri - romantične, urbane, tradicionalne...

Spavaća soba je utočište i mjesto u kojem se možemo izolirati od vanjskog svijeta, riješiti se stresa i problema nagomilanih tokom radnog dana. Zato je važno da bude ugodna i opuštena te da pruža mogućnost kvalitetnog odmora.

Spavaća soba je ujedno i najintimniji dio stambenog prostora i mora biti i tako opremljena da se unaprijed veselite boravku u njoj. Prilikom izbora kreveta trebamo voditi računa i o dizajnu, jer on najčešće diktira raspored, veličinu i boju namještaja.

U projektovanju i izradi spavaćih soba, osim punoj udobnosti, koja se podrazumijeva, veliku pažnju posvećujemo funkcionalnosti i optimalnom iskorišćenju prostora.

Naša velika prednost je mogućnost da na jednom mjestu kupite sve što Vam je potrebno za spavaću sobu: krevete, dušeke, garderobere, noćne ormariće, toaletne stolove,ogledala… Upotreba materijala iste vrste i dezena za različite komade namještaja omogućava da čitav prostor djeluje kao skladna cjelina.

Veliki izbor mateijala u ponudi i stručna pomoć naših projektanata omogućuju da namještaj u cijeloj spavaćoj sobi bude odraz Vaših afiniteta i potreba, kako bi se u tom prostoru prijatno osećali.

Kao i za sve druge vrste TESLA namještaja po mjeri, naše višegodišnje iskustvo i garantni rok u trajanju od 2 godine obezbeđuje Vaš miran san u svakom smislu.

U projektovanju i izradi kreveta, Tesla d.o.o. se uvijek rukovodi funkcionalnošću i komforom. Dimenzije, dizajn, izbor materijala i završna obrada mogu se prilagoditi Vašim željama i potrebama, vodeći računa o izgledu ostalog nameštaja u spavaćoj sobi. U ponudi imamo različita rješenja kreveta za jednu osobu (singl) i bračnih kreveta, sa ili bez ladica.

Ukoliko želite, pružamo Vam mogućnost da, uz našu pomoć, izaberete i nabavite dušek odgovarajuće vrste i dimenzija, koji isporučujemo zajedno sa krevetom.

 

Bez obzira koju ste ulogu namijenili spavaćoj sobi, ona mora biti prostor u kojem ćete lako zaspati, relaksirati se i probuditi se u Vama ugodnom okruženju te vedro započeti novi dan.

 

Za veći prikaz kliknite na sliku!

  • Spavaće sobe 1
  • Spavaće sobe 2
  • Spavaće sobe 3
  • Spavaće sobe 4
  • Spavaće sobe 5
  • Spavaće sobe 6
  • Spavaće sobe 7
Naša firma obezbjedjuje dostavu i montažu vlastitih proizvoda a garancija našeg kvaliteta su zadovoljni kupci širom Evrope:
Bosna i Hercegovina
Banja Luka, Prijedor, Derventa, Doboj, Bijeljina, Sarajevo, Brčko, Mostar, Modriča, Bihać, Tuzla, Gradiška, Prnjavor, Zenica, Trebinje, Ploče, Zvornik, Višegrad, Foča, Livno, Tomislavgrad, Ilidža, Medjugorje, Mrkonjić grad, Sanski most, Cazin, Kozarska Dubica, Travnik, Konjic, Vitez, Pale, Velika Kladuša, Jajce, Kiseljak, Fojnica, Široki Brijeg, Imotski, Grude, Srbac, Ugljevik, Lopare, Goražde,
Srbija
Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Ub, Niš, Subotica, Sombor, Vranje, Ruma, Čačak, Šabac, Pančevo, Loznica, Vršac, Valjevo, Užice, Zlatibor, Kraljevo, Kruševac, Jagodina, Smederevo, Zrenjanin, Kikinda, Zaječar, Prokuplje, Novi Pazar, Kopaonik, Negotin, Stara Pazova, Nova Pazova, Indjija,
Hrvatska
Zagreb, Osijek, Split, Dubrovnik, Pula, Zadar, Rovinj, Rijeka, Hvar, Slavonski Brod, Karlovac, Varaždin,
Slovenija
Ljubljana, Maribor, Novo Mesto,
Crna Gora
Podgorica, Budva, Herceg Novi, Nikšić, Bar, Ulcinj,
Austrija
Wien, Salzburg, Villach, Graz, Linz, Innsbruck, Klagenfurt, Bregenz,
Njemačka
Augsburg, München, Nürnberg, Regensburg, Rosenheim, Lindau, Passau, Memmingen, Ulm, Stuttgart, Mainz, Frankfurt, Potsdam, Erfurt, Berlin, Rostock, Karlsruhe, Heidenheim, Saarbrücken, Kaiserslautern, Köln, Leverkusen, Duisburg, Gelsenkirchen, Dortmund, Hamburg, Bremen, Hannover,
Švajcarska
Bern, Basel, Zürich, St. Gallen, Genf, Lausanne, Wintherthur, Luzern, Lugano, Chur, Zug, Ticino,